Mahu buat duit dengan jual projek perumahan?

SEMINAR AKU AGENT!

Kami dedahkan sistem dan teknik proven untuk jual projek hartanah yang telah dipraktikkan oleh ejen-ejen kami

Apa Yang Anda Akan Pelajari

Peluang Pasaran Hartanah 2020

Boleh ke buat duit dalam hartanah pada 2020 ni? Masihkah ada orang membeli hartanah? Apa peluang anda untuk grab potensi hartanah yang ada? Persoalan ini akan dijawab dalam sesi ini. 

Mindset Top Agent 2020

Ada yang masuk dalam industri dengan mindset pekerja. Ini memang akan ‘membunuh’ momentum sebagai seorang perunding hartanah. Kami akan dedahkan apakah mindset yang perlu anda ada untuk survive dalam industri ini.

Top Agent Best Practise

Kebanyakan ejen tak berjaya sebab dia tak tahu apa aktiviti yang sepatutnya dia buat untuk jana leads dan kemudiannya sales. Mungkin aktiviti yang dilakukan selama ini tidak mendatangkan hasil atau impak yang tinggi. Jom, sama-sama kita bongkarkan aktiviti yang high-impact yang dapat membantu anda. 

5 Teknik Mudah Dapat Leads Pembeli

Tak ada leads, macam mana nak closed deal ? Kami akan kongsikan dengan anda beberapa sumber untuk dapatkan leads pembeli rumah. 

3 Teknik Padu Cold Call

Cold-call adalah sesuatu yang menyeramkan jika anda tidak bersedia untuk aktiviti itu. Kami akan kongsikan persediaan untuk buat Cold-Call supaya peratusan untuk anda dapatkan appointment buyer lebih tinggi.

3 Strategi Dapatkan Appointment Berkualiti

Geram tak bila dah sampai client kata tak jadi datang. Kami akan kongsikan skrip untuk pastikan client anda tidak batalkan temujanji pada saat-saat terakhir. 

Sales Presentation Yang Power

Sales presentation yang lemau akan menyebabkan client mudah hilang fokus dan tidak berminat dengan produk (projek hartanah) yang kita sampaikan. Dengan teknik Sales Presentation ini, InsyaAllah client akan mendengar kata-kata anda sehingga selesai.

Closed Sampai Jadi !​

Yes ! Syoknya dah closed deal ! Lepas tu apa nak buat? Haa! Kami kongsikan bagaimana anda boleh dapatkan lebih banyak leads dari satu client sahaja. 

Apa Kata Mereka Yang Telah Mengikuti Seminar Ini?

Puan Sariza, Kuala Lumpur

Puan Najiha, Selangor

Projek Apa Yang Kita Nak Jual?

Anda bakal didedahkan dengan projek-projek yang kami ada. 

Stok hartanah dah ada. Tugas anda hanya jualkan sahaja.

Siapa Kami

Shahril Nizam

COACH KERJAYA

Shahril Nizam adalah pengasas kepada laman portal hartanah Rumahlot.com yang juga seorang coach kerjaya dalam bidang perancangan kewangan dan hartanah. Sepanjang 20 tahun pengalaman kerjaya, beliau telah menerajui salah satu syarikat perunding hartanah yang terkemuka di Malaysia dan juga mempunyai agensi perunding takaful dan mortgage consultancy sendiri. 

Secara profesional beliau merupakan perunding kewangan shariah berdaftar di Malaysian Financial Planning Council dan juga seorang Pengurus Harta Berdaftar di Lembaga, Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah dan Pengurus Harta. Mempunyai rekod dan pengalaman jualan peribadi di bidang kewangan dan hartanah membolehkan beliau menjadi jurulatih kerjaya yang telah melahirkan ramai Bintang Top Agent di bawah bimbingan beliau.

Ahmad Firdaus Mahmod

Head of ESTATE AGENCY

Ahmad Firdaus Mahmod telah memulakan kerjaya perunding hartanah sejak 2012. Kini, beliau telah menguruskan lebih 500 transaksi dan telah melatih lebih 1000 ejen hartanah. Beliau juga seorang pelabur hartanah dan telah membeli beberapa buah hartanah sepanjang penglibatan beliau dalam hartanah termasuk di Medini, Iskandar MalaysiaBeliau juga telah menulis buku SOLD! Kunci Ini Milik Siapa, Kit Sukses Saudagar Hartanah dan On Your Mark, Get Set, GO yang ditulis atas dasar untuk meningkatkan kesedaran tentang kerjaya perunding hartanah. 

Agent Yusri ( Top Performer Feb 2020)

Mohd Yusri Yusoff

TEAM LEADER TEAM SAUDAGAR HARTANAH UTARA

Mohd Yusri telah memulakan kerjaya Perunding Hartanah pada Penghujung tahun 2015. Setelah ditamatkan kontrak sebagai Pegawai Tadbir di Pejabat Pendidikan Daerah Timur Laut, beliau terus mengorak langkah sebagai Perunding Hartanah sepenuh masa.

Dalam Team Saudagar Hartanah iaitu Pada Bulan Februari 2020, beliau telah dinobatkan sebagai :

– Top Producer
– Top
Contributer
– 1
st runner Top Recruiter

Misi beliau tahun 2020 adalah untuk melahirkan 30 perunding hartanah berpendapatan RM 10,000 sebulan.

Berapa pelaburan yang anda perlukan untuk ilmu yang anda boleh pakai sampai bila-bila?

RM397

RM197

 Hanya RM20 sahaja !

Daftar sekarang!

Workshop  ini akan diadakan pada tarikh berikut :

8 FEB (SABTU)
9AM-5PM
IPOH

Hari
Jam
Minit
Saat

9 OGOS 2020 (AHAD)
9.30AM-1PM
Dewan Seminar Masjid At-Taqwa Bertam Indah, Kepala Batas, Pulau Pinang

Hari
Jam
Minit
Saat